Cartea micilor artisti PDF

Coperta Carte Cartea micilor artisti

Iti doresti sa citesti cartea Cartea micilor artisti publicata de editura Galaxia copiilor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea micilor artisti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea micilor artisti

Atentie, aceasta nu este o simpla carte de colorat!Va aflati in fata unei carti distractive cu un concept unic, care se adreseaza micilor artisti cu varsta mai mare de 6 ani. In primul rand, copiii trebuie sa isi pregateasca trusa de creioane colorate pentru ca dincolo de coperta ii asteapta peste 50 de ilustratii dornice sa prinda viata. La fiecare pagina, ii intampina desene misterioase si scenarii neasteptate, care le stimuleaza creativitatea si indemanarea. Textele ii indruma sa completeze unele ilustratii deja incepute si sa creeze altele de la zero. Celor mici li se ofera astfel sansa de a nascoci propriile personaje si povesti. Asta inseamna sa fii un artist veritabil. Construieste-ti repede un pod pentru a evada din padurea intunecata!Deseneaza un dovleac si ascunde-te in el!Nu-i asa ca ti-e dor de o balaceala? Deseneaza marea!Biata pisicuta e tare speriata… Deseneaza-i cosul de salvare!„Copilaria inseamna poveste, culoare, joc, iar toate acestea la un loc inseamna carte.” – Roxana Geanta…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.