Cartea mea preferata de jocuri cu stickere PDF

Coperta Carte Cartea mea preferata de jocuri cu stickere

Iti doresti sa citesti cartea Cartea mea preferata de jocuri cu stickere publicata de editura Corint Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea mea preferata de jocuri cu stickere chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea mea preferata de jocuri cu stickere

Povesti frumoase, de citit si de completat cu stickere, jocuri cu litere, labirinturi… o multime de activitati amuzante. 96 de pagini cu povesti, jocuri si activitati distractive!Imprieteneste-te cu personaje din povesti, deseneaza, coloreaza, gaseste diferentele dintre doua imagini ce par identice, dezleaga cuvinte incrucisate, testeaza-ti spiritul de observatie, salveaza-te din labirinturi complicate……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.