Cartea mea cu 500 de cuvinte bilingve PDF

Coperta Carte Cartea mea cu 500 de cuvinte bilingve

Iti doresti sa citesti cartea Cartea mea cu 500 de cuvinte bilingve publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea mea cu 500 de cuvinte bilingve chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea mea cu 500 de cuvinte bilingve

Douazeci si opt dintre cele mai cunoscute basme sunt prezente ntre copertele acestei carti care i invita pe copii la lectura bilingva, engleza si romana. Ratusca cea urata, Scufita Rosie, Aladin, Alice n tara Minunilor, Cenusareasa, Motanul ncaltat, Cartea junglei, Frumoasa din padurea adormita, Alba-ca-Zapada, Pinocchio, Jack si vrejul de fasole, Vrajitorul din Oz, Hnsel si Gretel, Calatoriile lui Gulliver, Soldatelul de plumb, Degetica, Ali Baba si cei patruzeci de hoti, Tom Degetel si toate celelalte minunate povesti sunt nsotite de cate un dictionar ilustrativ. Scrierea numelui si lipirea unei fotografii n locurile indicate personalizeaza aceasta carte frumos ilustrata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.