Cartea de bucate a lui Pettson si Findus PDF

  Coperta Carte Cartea de bucate a lui Pettson si Findus

  Iti doresti sa citesti cartea Cartea de bucate a lui Pettson si Findus scrisa de Sven Nordqvist, Christine Samuelsson si publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea de bucate a lui Pettson si Findus chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cartea de bucate a lui Pettson si Findus

  Findus are mereu tot felul de pofte, iar Pettson nu are incotro si trebuie sa i le faca. De data asta insa, motanul vine cu o idee stralucita: ce-ar fi ca mosul sa adune intr-o carte de bucate toate retetele mancarurilor pe care le pregateste? Zis si facut! Iata-i gatind impreuna tot felul de bunatati, pentru ca e stiut: nicio reteta a lui Pettson nu poate fi la fel de savuroasa fara ajutorul nepretuit al lui Findus. Minunat ilustrata, seria Pettson si Findus a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de limbi. In Suedia si peste tot in lume, aceasta serie este un adevarat fenomen. Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cartea de bucate a lui Pettson si Findus este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.