Cartea copilariilor PDF

Coperta Carte Cartea copilariilor

Iti doresti sa citesti cartea Cartea copilariilor publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea copilariilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea copilariilor

Universul copilariei este magic, cu locuri sau jucarii speciale, prieteni care iti vor ramine alaturi toata viata, parinti si bunici, companioni de nadejde ca pisoii sau cateii, aventurile din scoala ori iubirile trecatoare, dar de o intensitate nemaiintilnita. Vesele sau pline de melancolie, povestile din Cartea copilariilor ne poarta in aceasta lume. Asemenea aromelor de demult, ele ne vor trezi amintiri ascunse, facindu-ne sa retraim momentele pline de farmec ale celei mai frumoase virste….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.