Cardinalul de la Kremlin PDF

Coperta Carte Cardinalul de la Kremlin

Iti doresti sa citesti cartea Cardinalul de la Kremlin publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cardinalul de la Kremlin chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cardinalul de la Kremlin

Mihail Filitov este erou de razboi si colonel in Armata Rosie, insa numele sau de cod in CIA este Cardinalul. O intalnire intamplatoare in metroul din Moscova determina KGB sa lanseze vanarea spionului aflat in esaloanele superioare ale puterii rusesti. SUA si URSS negociaza un tratat care ar putea conduce spre razboi – sau spre pace – in vreme ce serviciile de spionaj ale ambelor parti sunt inclestate intr-un conflict final. In aceste conditii, misiunea agentului CIA Jack Ryan nu este deloc una usoara, caci el trebuie sa pacaleasca intregul KGB pentru a-i putea salva viata Cardinalului – omul ale carui informatii ar putea schimba cursul istoriei. Autorul bestsellerurilor Vanatoarea lui Octombrie Rosu, Furtuna rosie si Ursul si Dragonul abordeaza din nou tema coflictului intre cele doua superputeri ale lumii, de aceasta data conducand imaginatia cititorilor de pe terenurile aride si ostile din Afghanistan spre tehnologia de ultima ora a utilizarii laserelor in spatiu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.