Caractere atipice. Niste povestiri PDF

  Coperta Carte Caractere atipice. Niste povestiri

  Iti doresti sa citesti cartea Caractere atipice. Niste povestiri scrisa de Tom Hanks si publicata de editura ART? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Caractere atipice. Niste povestiri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Caractere atipice. Niste povestiri

  In volumul sau de debut, din care transpar numeroase elemente autobiografice, Tom Hanks dovedeste o fascinatie genuina pentru viata oamenilor simpli, reusind sa celebreze banalul sau sa sape galerii subterane pentru a scoate la lumina framantarile ce se ascund sub aparentul calm al existentei. Razboiul, imigratia, copilaria marcata de divortul parintilor sau relatiile de cuplu dezacordate sunt doar cateva dintre temele „incomode” pe care scriitorul le abordeaza, insa nu intr-o cheie fatalista, ci mai degraba cu intorsaturi edulcorante de happy-end hollywoodian. Cele saptesprezece povestiri reunite sub titlul Caractere atipice (aluzie nu doar la mozaicul de personaje, ci si la masinile de scris care devin laitmotivul intregului volum) ne prezinta drama unui veteran de razboi rascolit de amintirile din transee sau a unui tanar care descopera infidelitatea tatalui, aventurile unui multimilionar dependent de vacantele inapoi in timp, experienta unei femei divortate care refuza sa se lase sedusa, peripetiile unei fete ce se vrea actrita pe Broadway sau ale doi imigranti bulgari care fug in America dornici sa scape de atrocitatile comunistilor. Si, atipic, printre povestiri se strecoara patru articole de ziar, scenariul complet al unui film, precum si o prezentare cu note sarcastice a vietii de star de cinema. „In aceasta carte se regaseste viata americana sub toate aspectele ei. Proza lui Hanks este impresionanta in ea se simte flerul stilistic si vocea puternica a autorului, atat de fluenta, de convingatoare si de increzatoare, incat uiti ca apartine starului de cinema Tom Hanks. El este pur si simplu scriitor.” The Times „Proza lui Hanks iti da senzatia ca vietile personajelor sunt prezentate dintr-o perspectiva ce trece dincolo de munca de documentare a scriitorlui.” The Guardian „Tom Hanks are un talent innascut de povestitor… El se inscrie in traditia povestitorilor americani din care fac parte, printre altii, Mark Twain si O. Henry, insa o mare parte din proza inclusa in Caractere atipice sfideaza o astfel de generalizare.” The Herald „Se pare ca Tom Hanks este si un scriitor inteligent si amuzant, cu o minte ce nu inceteaza sa te surprinda. La naiba!” Steve Martin „O carte inteligent scrisa si reconfortanta.” Sunday Express…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Caractere atipice. Niste povestiri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.