Capcanele ascunse ale produselor naturale PDF

Coperta Carte Capcanele ascunse ale produselor naturale

Iti doresti sa citesti cartea Capcanele ascunse ale produselor naturale publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Capcanele ascunse ale produselor naturale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Capcanele ascunse ale produselor naturale

Ghid pentru utilizarea corecta si in siguranta a plantelor medicinale. Printre subiectele tratate mentionam: – Plantele medicinale – cele mai intalnite efecte adverse – interactiunile intre plante si medicamente – persoanele cele mai sensibile la efectele colaterale – plantele in tratamentul copiilor si al persoanelor in varsta – plantele in perioada sarcinii si alaptarii – pacientii bolnavi de cancer, pacientii care au sufwerit transplanturi, pacientii cu probleme cardiovasculare – plantele toxice Fragment din cartea „”Capcanele ascunse ale produselor naturale””, de Fabio Firenzuoli””Ne putem confrunta si cu situatia in care sfaturile cu privire la utilizarea anumitor produse naturale vin de la persoane autodeclarate „”experte””, care de fapt nu au aceasta calitate. Iar un sfat sau o reteta gresita vor produce efecte pe care le va resimti pacientul, acesta fiind cel care isi va asuma consecintele. Prin urmare, mare atentie la falsii experti, la fel ca la sfaturile venite de la persoane fara pregatire in domeniu, pregatire care se dovedeste a fi de extrema importanta. Nu putem mereu sa fim proprii nostri medici. Devine deci util sa amintim, chiar daca pare banal, ca in spatele tejghelei farmaciei sau plafarului se afla o persoana pregatita, experta si cu o mare experienta, in masura sa ofere informatii pertinente cu privire la produsele naturiste. In cazurile in care este necesara o adevarata terapie, chiar daca pe baza de produse naturale, va fi mereu nevoie de interventia medicului, atat pentru faza de diagnosticare, cat si pentru faza de tratament. Cumpararea prin intermediul internetului a produselor de origine naturala in scopul utilizarii casnice exclude figura expertului mentionat mai sus si poate conduce la greseli sau neconcordante. Din fericire, in prezent, profesionistii din acest domeniu sunt toti foarte bine pregatiti si este in interesul nostru sa apelam la ei. In mod evident, exista si exceptii care confirma regula! „”…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.