Cantecul pasarii de plaja PDF

  Coperta Carte Cantecul pasarii de plaja

  Iti doresti sa citesti cartea Cantecul pasarii de plaja scrisa de Tudor Ganea si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cantecul pasarii de plaja chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cantecul pasarii de plaja

  „ Tineti in maini cel mai bun roman de pina acum al lui Tudor Ganea , arhitectul convertit la proza care, dupa – iata – cinci romane publicate in tot atitia ani (unele premiate si deja traduse), isi poate revendica lejer titlul de cel mai in forma tinar romancier al momentului. Cu Cintecul pasarii de plaja, Tudor Ganea se intoarce la etosul constantean explorat in cartea de debut si scrie un fel de Gangs of Constantza al tranzitiei salbatice din anii ’90 in care diverse grupari multietnice de outcasts isi disputa teritoriul si influenta asupra Cartierului Faleza Nord. Amestecul de violenta si poezie al confruntarilor de pe malul marii este memorabil si, pe alocuri, confera acestui roman realist murdar o calitate aproape psihedelica. Ainur, protagonistul cu origini tatare ale carui ascensiune si decadere le consemneaza intimplarile romanului, este o figura deopotriva admirabila si detestabila, temuta si tragica, rar intilnita in literatura romana, caci singuratatea lui este egalata doar de cruzimea cu care-si face loc in viata si in moarte. Nu recomand romanul celor slabi de inima! ” ( Marius Chivu ) Tudor Ganea (n. 1983, Bucuresti) este arhitect. A debutat in 2016 cu romanul Cazemata (Polirom; tradus in 2020 in limba franceza), pentru care a primit premiul „Tinarul prozator al anului 2016” in cadrul Galei Tinerilor Scriitori, premiul pentru debut al revistei Observator cultural si premiul „Nepotu’ lui Thoreau” (debut) si a fost nominalizat la Premiile Uniunii Scriitorilor (debut). In 2017 i-a aparut cel de-al doilea roman, Miere (Polirom), distins cu premiul „Tinarul prozator al anului 2017”. In 2018 a publicat romanul Porci (Polirom), nominalizat pe lista scurta a Premiului Uniunii Europene pentru Literatura 2019, iar in 2019 romanul 8 (Polirom). Fragmente din romanele sale au fost traduse in maghiara, turca, italiana, franceza, spaniola si engleza.  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cantecul pasarii de plaja este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.