Cantecul lui Zurali PDF

  Coperta Carte Cantecul lui Zurali

  Iti doresti sa citesti cartea Cantecul lui Zurali scrisa de Victoria Patrascu si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cantecul lui Zurali chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cantecul lui Zurali

  Poate un copil rom sa fie supererou? Poate sa isi schimbe viata si sa salveze lume? Editura Univers si Agentia Impreuna cred ca da. Asa ca au lansat de curand, cu mult curaj, doua carti dintr-o serie: ”Zuralo si rotita fermecata” si ”Cantecul lui Zurali”. Povestile, scrise de Victoria Patrascu si ilustrate de Cristiana Radu, sunt inspirate din realitate si urmaresc aventurile a doi copii romi in saracul Tinut al Caselor verzi-albastre. Daca veti pasi in povesti, cu inima curata, si va veti alatura calutului Trifoi cu aripi din batice, bunicului Baromir, care stie sa repare cazane, dar si rotite ale inimii, bunicii Oma, cea care nu vede, dar aude ce sunet scot florile, veti afla cu siguranta ca si copiii romi pot schimba in bine lumea. Si atunci se va intampla o minune, veti intelege ca povestile sunt despre noi toti si ca putem fi eroi in propria poveste, indiferent de circumstantele particulare ale nasterii noastre. Daca veti cumpara aceasta carte, parte din bani se vor duce catre programul de burse academice ”Zuralipen” destinat elevilor si studentilor romi, initiat si sustinut de Agentia Impreuna….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cantecul lui Zurali este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.