Candid in tara sfanta PDF

Coperta Carte Candid in tara sfanta

Iti doresti sa citesti cartea Candid in tara sfanta publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Candid in tara sfanta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Candid in tara sfanta

Aceasta carte face parte din colectia Eseuri De Ieri Si De Azi a editurii Institutul European. Din cuprins: Nasterea si viata ascunsa; La Ierusalim; A prezenta un chip fals pentru a spune adevarul; Prin Siria si Fenicia; Prin Galileea, Iudeea si Samaria; Ultima sarbatoare pascala; Mormantul Sfant si cateva chestiuni profane Daca e sa ne luam dupa Evanghelii, in scurta sa viata, parte din ea publica, parte necunoscuta, Nazarineanul a ajuns, pe atunci fara nicio viza si fara carte de identitate, pe pamanturile de astazi ale Israelului, Palestinei, Iordaniei, in Gaza, in Liban, Egipt si Siria. Autorul acestui incitant volum de calatorii incearca sa ii retraseze itinerarul, lovindu-se insa de variate bariere, mai mult sau mai putin previzibile, mai mult sau mai putin reale. Iisus putea sa traverseze lacul Genesareth, sa treaca „dincolo de Iordan“ si a doua zi sa se intoarca pe acelasi mal. Astazi acest lucru nu mai e posibil. Reconstituirea itinerarului lui Iisus este un adevarat pariu intr-un Orient Apropiat sfasiat intre evrei, crestini si musulmani si intr-o Tara Sfanta pe ale carei adevaruri profane autorul incearca sa construiasca aceasta carte-avertisment….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.