Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept PDF

  Coperta Carte Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept

  Iti doresti sa citesti cartea Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Neverland? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept

  Traian Tandin a fost un scriitor de romane politiste si ofiter criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofiter criminalist, dar si din cazuri care l-au impresionat si pe care le-a adus in atentia publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole si reportaje in revistele de specialitate. In volumul „Cand judecatorii gresesc”, Traian Tandin aduce in fata cititorilor cazuri captivante in care erorile judiciare, tratarea cu superficialitate a probelor, partinirea acuzatorilor duc la rezultate grave: pedepsirea nevinovatilor sau neaflarea adevaratilor criminali. Traian Tandin expune diverse cazuri, de la cel al lui Socrate, Dante Alighieri, Ioana D’Arc, Giordano Bruno, la Jean Jaures si multi altii, facand o analiza a acestor erori judiciare in SUA, Marea Britanie, Franta, Italia si nu numai….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cand judecatorii gresesc: condamnati pe nedrept este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.