Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii PDF

  Coperta Carte Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii

  Iti doresti sa citesti cartea Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii scrisa de Thomas Schafer si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii

  De ce nu da rezultate terapia clasica in cazul anumitor copii sau adolescenti cu probleme fizice sau emotionale? Atunci cand, in mod vadit, iubirea nu e suficienta pentru a vindeca, la ce solutii pot recurge parintii? Thomas Schafer este un renumit discipol al lui Bert Hellinger si psiholog specializat in metoda constelatiilor familiale si a terapiei pentru suflet. El ne arata ca problemele mici (alergii, ticuri, cosmaruri) sau mari (agresivitate, depresie, tulburari alimentare) cu care se confrunta un copil reprezinta simptome ale functionarii necorespunzatoare a sistemului familial pe parcursul mai multor generatii. Avort, abandon, alcoolism, incest, crima… de-a lungul timpului, in familie au avut loc anumite evenimente tabu care, transformandu-se in secrete, au „contaminat” inconstientul familial. Preluand povara unui secret de familie, uneori dupa zeci de ani, copilul se poate vindeca doar daca familia de origine se vindeca. O carte despre modul de desfasurare si despre puterea terapeutica a constelatiilor familiale, descrise de autor din experienta personala….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cand iubirea nu e de ajuns ca sa ne vindece copiii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.