Cand dragostea te schimba PDF

Coperta Carte Cand dragostea te schimba

Iti doresti sa citesti cartea Cand dragostea te schimba publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cand dragostea te schimba chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cand dragostea te schimba

Grey Sommers, Lord Wydham, nu a intalnit niciodata in viata o situatie din care sa nu poata iesi folosindu-se de farmecul propriu. Insa aventura cu sotia unui important functionar guvernamental, un om brutal si razbunator, il arunca in temnita vreme de un deceniu, facand din el o umbra a barbatului de odinioara. Si totusi, cea mai mare provocare a vietii lui s-ar putea dovedi enigmatica femeie trimisa sa-l scape din inchisoare – si singura care ar putea reusi sa-i vindece sufletul zdrobit. Cassie Fox si-a pierdut familia si viitorul care ii fusese sortit din cauza Regimului Terorii instaurat in Franta si tot ce i-a mai ramas acum este indarjirea cu care actioneaza pentru distrugerea impe – riului lui Napoleon. La prima vedere, salvarea lui Grey este doar o misiune ca oricare alta. Insa ceea ce nu se astepta era sa intalneasca un barbat care, prin curajul ce frizeaza disperarea si vulnerabilita – tea induiosatoare, ar putea sa-i imblanzeasca inima inghetata. Pasiunea navalnica dintre ei este insa pusa la grea incercare de misiunea terifianta prin care trebuie sa treaca impreuna… si sa-i supravietuiasca. „”Un roman excelent, scris cu o mare sensibilitate.””- Library Journal „”O poveste de dragoste extraordinara de la o autoare extraordinara.””- Romantic Times…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.