Camere mobilate PDF

Coperta Carte Camere mobilate

Iti doresti sa citesti cartea Camere mobilate publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Camere mobilate de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Camere mobilate

Doamna tanara inchiriaza camera mobilata, confort, eventual pensiune completa. Loc de ordonanta. Bulevardul Elisabeta 117, scara E, etajul II, stanga. Desigur, dand anuntul, doamna Dorina M. s-a gandit si la posibilitatea unui chirias care sa ia asupra-si intreg apartamentul… Cu domnia-sa cu tot. In cazul acesta – varul putea sa mai astepte…Se prezentara studenti, ofiteri – numai grade inferioare, si functionari intarziati in paltoane roase sau cu pardesie intoarse si imbibate de ciuin si de benzina. Ii refuza pe toti. Astepta macar un maior…Mai dadu un anunt. Nu se prezinta nici maiorul, si nici „”Nenea Vasile””… Se vede ca omul nu citea „”Mica Publicitate”” si nici biletele din fereastra debitelor de tutun. Iar maiori flacai nu sunt pe toate strazile. Inca unul si cel din urma. Daca nu izbutea nici de data aceasta sa gaseasca un chirias „”mai gras”” sau sa atraga atentia varului, se va pleca in fata fatalitatii si se va umili……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.