Camera Timpului. O poveste inspirationala a artistei Daria Song PDF

Coperta Carte Camera Timpului. O poveste inspirationala a artistei Daria Song

Iti doresti sa citesti cartea Camera Timpului. O poveste inspirationala a artistei Daria Song publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Camera Timpului. O poveste inspirationala a artistei Daria Song de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Camera Timpului. O poveste inspirationala a artistei Daria Song

Camera Timpului dezvaluie, pagina dupa pagina, tainele zanei cu parul de culoarea focului… opreste timpul in loc si da culoare imaginatiei tale!Zana din misterioasa Gradina a Timpului se aventureaza in lumea micutei ei prietene, afara din Turnul Ceasului Aurit. Artista Daria Song, autoarea bestsellerului Gradina Timpului, revine cu o noua carte plina de sensibilitate, iar cititorii nostri au ocazia sa se delecteze cu liniile fine, imaginatia bogata si subtilitatile specifice artei asiatice….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.