Camera minunilor PDF

Coperta Carte Camera minunilor

Iti doresti sa citesti cartea Camera minunilor publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Camera minunilor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Camera minunilor

Louis are 12 ani. In dimineata in care ii marturiseste mamei lui, Thelma, ca s-a indragostit pentru prima oara, ea nu este atenta la el, se gandeste la altceva. Suparat si dezamagit, baiatul isi ia skateboardul si pleaca in graba. Cand traverseaza strada fara sa se asigure, un camion il loveste in plin. Prognosticul doctorilor e sumbru. Daca in patru saptamani nu-si revine din coma, Louis va trebui deconectat de la aparate. Cuprinsa de disperare, Thelma se intoarce de la spital si gaseste un carnet al fi ului ei. In el, sunt notate toate „”minunile”” lui, adica toate experientele pe care i-ar placea sa le traiasca. Thelma hotaraste sa experimenteze tot ce-si propusese Louis si sa-i povesteasca toate aceste „”minuni””, in speranta ca asa isi va reveni din coma. Dar nu e tocmai usor sa traiesti visurile unui adolescent cand ai aproape 40 de ani.””Un roman despre adolescenta, despre visurile copiilor si deceptiile parintilor, dar si despre nevoia de a profi ta de clipa prezenta.”” – TELE 7 JOURS””Sensibila si emotionanta. O carte minunata!”” – SUD – OUEST””Cititi Camera minunilor, este un roman absolut incantator! Veti rade, veti plange, va veti simti transfi gurati.”” – TELEMATINJulien Sandrel s-a nascut in 1980 la Hyeres, in sudul Frantei. In copilarie, visa sa se faca scriitor sau regizor. Desi pasionat de fi lm si literatura, si-a luat licenta in agronomie la Paris, apoi a facut un master in marketing. In prezent, locuieste la Paris cu sotia si cei doi copii ai lor. Camera minunilor este romanul sau de debut, tradus in 25 de limbi. Cea de-a doua carte a lui se numeste La vie qui m’attendait….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.