Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume agitata si stresanta PDF

Coperta Carte Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume agitata si stresanta

Iti doresti sa citesti cartea Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume agitata si stresanta publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume agitata si stresanta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume agitata si stresanta

In aceasta carte, analizez aspectul neurologic si cel fiziologic ale mecanismelor de „calmare“ innascute ale corpului nostru si arat cum pot fi ele recuperate si puse usor in miscare. In paginile ce urmeaza, explic de ce este esentiala – nu doar pentru fericire si succes, dar si pentru sanatate – atingerea starii de constientizare concentrata, pe care o definesc drept „calm“. Si ma confrunt cu cea mai mare provocare: adaptarea luptei dintre sistemele noastre cerebrale, in asa fel, incat sa devina un dans bine orchestrat. Numai realizand acest lucru, putem spera sa gasim echilibrul subtil, care duce la o stare de calm intr?o lume turbulenta. – Dr. Gayatri Devi Despre colectia Introspectiv Intr-o lume tot mai tehnologizata timpul pe care reusim sa-l acordam reflectiei este din ce in ce mai limitat. Introspectiv invita cititorul la o calatorie prin cele mai relevante carti din domeniile spiritualitatii, psihologiei si dezvoltarii personale cu scopul descoperirii de sine. Volumele publicate sub brandul Introspectiv ofera ragazul necesar fiecarui cititor pentru a-si raspunde la cele mai profunde intrebari legate de propria persoana, cat si la cele privitoare la lume. Titlurile alese ofera o perspectiva unica asupra unor subiecte care framanta deopotriva individul, cat si societatea in care traim….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.