Calitatea luminii PDF

Coperta Carte Calitatea luminii

Iti doresti sa citesti cartea Calitatea luminii publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calitatea luminii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calitatea luminii

Un weekend prelungit la munte este exact ce le trebuie lui Antim si Carminei, doi parinti tirzii, obositi si chinuiti de nesiguranta. Familia se acomodeaza cu greu la schimbarile majore ce au in-tervenit in viata sa odata cu nasterea lui Codin. Baietelul celor doi, de doar opt luni, le-a adus pina acum prea putine clipe de fericire reala si o spaima constanta, apasatoare. Noile responsabilitati sint sufocante si sotii inca nu au avut ragazul sa faca planuri pentru ca lucrurile sa se aseze. In mijlocul naturii, departe de noua rutina si de canicula ucigatoare, angoasele lor par sa faca loc reflectiei cu adevarat mature. Exercitiu de regasire prin evadare, sejurul lor se transforma pe nesimtite intr-o lectie despre acceptare si asumare, despre redefinirea fericirii in cuplu si despre cum constiinta de familie se dobindeste printr-un efort de vointa.„Scoala literara a lui Mircea Pricajan e reprezentata de un munte de traduceri pe textele unor maestri ai literaturii contemporane.” – Bogdan Suceava„Un prozator extrem de talentat, pentru care literatura e mai mult decit o potrivire launtrica.” – Marius Mihet…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.