Calin si ornitorincul sau. O calatorie pana la capatul lumii PDF

Coperta Carte Calin si ornitorincul sau. O calatorie pana la capatul lumii

Iti doresti sa citesti cartea Calin si ornitorincul sau. O calatorie pana la capatul lumii publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Calin si ornitorincul sau. O calatorie pana la capatul lumii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Calin si ornitorincul sau. O calatorie pana la capatul lumii

Cand Calin si inteleptul se intalnesc, ei descopera imediat ca au ceva in comun: amandoi isi doresc extraordinar de mult sa ajunga in Australia! Prima incercare se sfarseste in… depou, chiar daca cei doi au luat autobuzul care merge „”spre dreapta jos””! Asa ca sunt nevoiti sa ajunga la capatul lumii pe apa. Dar n-au de unde sti ca acest lucru e posibil doar daca traveseaza un ocean, nu nu… lac. Insa cei doi prieteni nu se descurajeaza! Oare reusesc ei, pana la urma, sa se imbarce in avionul care ii duce in Australia?…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.