Calendar de perete Casa Regala PDF

Coperta Carte Calendar de perete Casa Regala

Iti doresti sa citesti cartea Calendar de perete Casa Regala publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calendar de perete Casa Regala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calendar de perete Casa Regala

Calendarul regal 2015 include evenimente importante din viata Familiei Regale a Romaniei privite in context european, petrecute din vremea Regelui Carol I pana in prezent. De asemenea, alaturi de fotografii ale regilor si reginelor Romaniei, in paginile calendarului se regasesc marturii si discursuri care au intrat in istorie. Cele 12 file prezinta repere din perioada moderna si contemporana a tarii, memorabile prin mesajul transmis generatiilor viitoare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.