Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii – lux inens nos agit PDF

  Coperta Carte Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii - lux inens nos agit

  Iti doresti sa citesti cartea Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii – lux inens nos agit scrisa de Vasile Zecheru si publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii – lux inens nos agit chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii – lux inens nos agit

  Ca o veritabila contributie teologica privind procesul initiatic, aceasta aparitie editoriala, demna de intreaga noastra atentie, prefigureaza convingator Calea regala si dezvolta acele rationamente care-l vor anima pe aspirant intru desavarsirea sa spirituala si edificarea Templului ideal al umanitatii. Lucrarea cuprinde 33 de subcapitole care, asemenea vertebrelor ce alcatuiesc o impresionanta coloana aspirand catre inaltul Cerului, sugereaza treptele elevarii autentice si o bine-venita atitudine traditionala, in deplin acord cu ordinea universala. In afara acestei randuieli, ne spune autorul, nu poate exista nimic viabil; pe cale de consecinta, orice inovatie neconforma pe care omul o va introduce in mod voluntar in edificarea mundanului nu poate fi decat o palida si, de altfel, luciferica versiune, in raport cu ordinea divina atotstapanitoare. In lumea noastra, volumul de fata este cu adevarat unic, dar si deosebit de util, din moment ce reuseste sa confere un sens regular procesului initiatic, in acord cu credinta perena potrivit careia Arta regala este o maiestrie fecund inspirata de armonia sacra revelata subtil cu ajutorul instrumentarului geometric. Potrivit acestui credo suprem, Vasile Zecheru indica o cale de urmat de catre organizatia cu pretentii initiatice, aflata acum intr-o profunda si evidenta criza identitara. Discursul autorului este sustinut de o vasta bibliografie, ce poate constitui, prin ea insasi, o recomandare de lectura pentru cautatorul de Lumina interesat sa capete o mai buna intelegere asupra demersului de perfectionare spirituala….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Calea regala si cele 33 de trepte ale desavarsirii – lux inens nos agit este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.