Calea mea spre fericire. Te invit sa descoperi si sa alegi ce este potrivit pentru tine PDF

Coperta Carte Calea mea spre fericire. Te invit sa descoperi si sa alegi ce este potrivit pentru tine

Iti doresti sa citesti cartea Calea mea spre fericire. Te invit sa descoperi si sa alegi ce este potrivit pentru tine publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calea mea spre fericire. Te invit sa descoperi si sa alegi ce este potrivit pentru tine chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calea mea spre fericire. Te invit sa descoperi si sa alegi ce este potrivit pentru tine

Ar fi trebuit sa fiu fericita…La varsta de 32 de ani, Lisa si-a atins toate obiectivele in viata: avea o cariera de succes, isi construia o afacere infloritoare, dorinta ei de a deveni mama fusese indeplinita, chiar de doua ori, traia in casa visurilor ei alaturi de barbatul pe care si l-a dorit dintotdeauna. Totul arata perfect. Atunci, de ce nu era fericita?Incercarea de a gasi raspunsul i-a adus Lisei revelatii surprinzatoare despre ce ii determinase alegerile in viata si despre piesele ce lipseau totusi din fericirea ei. In cartea Calea mea spre fericire, Lisa ne impartaseste deschis calatoria ei dintr-o viata in care durerea fizica, stresul si tristetea erau tovarasi de zi cu zi intr-o viata mult mai intima, plina de satisfactii si bucurie autentica. Depaseste-ti si tu asteptarile, opiniile si punctele de vedere dihotomice, in alb si negru, pe care le facem sa devina culorile dominante in viata noastra. Afla din calea parcursa de Lisa cum sa faci alegeri autentice pentru tine, cum sa gasesti ceea ce este adevarat pentru tine si cum sa-ti creezi o viata in care sa nu mai traiesti sub presiune si sa nu mai renunti la posibilitatile infinite. Esti gata?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.