Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II) PDF

  Coperta Carte Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II)

  Iti doresti sa citesti cartea Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II) scrisa de Suri Nagamma si publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II)

  Ramana Maharshi s-a nascut in 1879 langa Madurai, in sudul Indiei. Practicand introspectia asupra Sinelui, Ramana Maharshi a devenit unul dintre cei mai renumiti maestri spirituali ai secolului XX. Se spune ca familia sa a fost tinta unui blestem al unui calugar ratacitor: datorita faptului ca nu a primit mancarea pe care a cerut-o, el a decretat ca, in fiecare generatie, un cap de familie sa renunte la lume si sa duca o viata ascetica, la fel ca a sa. Ramana a depasit cu mult asteptarile tuturor in ceea ce priveste acest blestem, de vreme ce discipolii sai s-au adunat in numar din ce in ce mai mare, la ashramul din Tiruvannamalai si peste tot in lume, atat in timpul vietii sale, dar chiar si pana in zilele noastre. Volumul de fata reprezinta partea a doua a scrisorilor pe care Suri Nagamma, una dintre cele mai apropiate discipole, i le-a trimis in fiecare zi fratelui sau, de asemenea discipol al lui Bhagavan, care traia in alt oras si care dorea sa stie tot ce se petrecea la picioarele maestrului. Avand girul acestuia, scrisorile au fost citite de fata cu toti zi de zi, si acopera ultimii cinci ani din viata lui Bhagavan. Acestor scrisori li se alatura si doua anexe, cuprinzand amintirile pe care Suri Nagamma le-a considerat relevante pentru a completa cat mai bine imaginea marelui intelept. „Este adevarat ca aceasta cale este posibila doar pentru mintile mature, nu pentru cele imature. Pentru cei din urma, rugaciunea sau repetarea unui nume sfant spus in soapta (japa), venerarea unor imagini, controlul respiratiei (pranayama), vizualizarea unei coloane de lumina (Jyotishtoma), precum si alte practici yoghine, spirituale si religioase similare vor fi necesare. Prin intermediul acestora, oamenii devin mai maturi si atunci vor realiza Sinele prin metoda introspectiei Sinelui.” „Numele si formele sunt legaturi ale trecutului. Realitatea este ca Ceea ce ESTE este doar unul. Este omniprezent si universal. Noi spunem: „aici este o masa”, „acolo este o pasare”, „acolo este un om”. Prin urmare exista doar o diferenta de nume si forma, dar Ceea ce ESTE este prezent pretutindeni si in orice moment.”- Ramana Maharshi…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Calea Maestrului Spiritual. Scrisori de la Sri Ramanasramam (II) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.