Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata PDF

Coperta Carte Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata

Iti doresti sa citesti cartea Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata

ACT si Politon va ofera Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata (The Way of the Hammock. Designing Calm for a Busy Life), carte scrisa de Marga Odahowski. Calea hamacului ofera persoanelor ocupate o cale agreabila si practica de a dezvolta abilitatile voiosiei, compasiunii si mintii sclipitoare. in cartea de fata, autoarea prezinta un proces de subliniere a valorii formarii unei mentalitati de designer pentru a va imbunatati stilul de viata si pentru a usura luarea deciziilor si creativitatea. Aceasta carte este un instrument de zi cu zi pentru transformare, care poate deveni o resursa personala si practica pentru voi. Astazi, presiunea sociala de a realiza infaptuind mai mult este omniprezenta. Astfel este necesara gasirea unor tehnici interioare de relaxare si pozitivitate pentru a va mentine concentrati si impacati….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.