Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii PDF

Coperta Carte Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii

Iti doresti sa citesti cartea Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii

Calea budismului tibetan face parte din colectia Metta a editurii Curtea Veche si constituie o trecere in revista a principalelor aspecte ale uneia dintre cele mai interesante ramuri ale religiei si intelepciunii orientale. Cartea este un ghid clar si precis despre modalitatile in care putem pune capat suferintei si descoperi fericirea, intocmit de cel mai vestit maestru spiritual budist al zilelor noastre: Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV-lea. In aceasta lucrare impregnata de spirit, Dalai Lama descrie cum poate contribui religia la binele omenirii si accentueaza rostul aplicarii rationale a preceptelor religioase si a intelegerii adevaratelor nevoi ale umanitatii. Renumit pentru chipul sau mereu surazator si mesajul lui de iubire, compasiune si pace, Dalai Lama explica aici pe indelete rolul Dharmei – educatia, scopul si mijloacele generarii mintii iluminate si etapele eliberarii mintii de aspectele neesentiale ale cautarii adevarului. Cele trei aspecte principale ale caii si Stadiile caii spre iluminare, bazate pe realizarile si experienta lui Je Tsongkhapa (faimos erudit in materie de budism tibetan), sunt, de asemenea, descrise in amanunt de Dalai Lama.„Sa facem in asa fel incat secolul XXI sa fie unul al tolerantei si al dialogului.“ – Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV-lea…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.