Calauziri in lumea icoanei PDF

Coperta Carte Calauziri in lumea icoanei

Iti doresti sa citesti cartea Calauziri in lumea icoanei publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calauziri in lumea icoanei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calauziri in lumea icoanei

Natura icoanei nu poate fi inteleasa cu ajutorul criticii de arta, dar nici cu ajutorul sentimentalismului. Formele sale se intemeiaza pe intelepciunea cuprinsa in textele teologice si liturgice ale Bisericii Ortodoxe rasaritene si sunt strans legate de experienta vietii contemplative. Lucrarea de fata este prima de acest gen care ofera o introducere serioasa in contextul spiritual al acestei arte. Prin introducerea lui Uspensky in cadrul sensului si limbajului icoanelor ne impartasim intr-un mod uimitor de conceptiile spirituale ale Bisericii Ortodoxe fara de a caror cunoastere nu putem intelege deloc lumea icoanei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.