Calauzele tacute PDF

  Calauzele tacute - Steve Peters

  Iti doresti sa citesti cartea Calauzele tacute scrisa de Steve Peters? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calauzele tacute chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Calauzele tacute PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Calauzele tacute

  Calauzele tacute. Intelegerea si dezvoltarea mintii pe tot parcursul vietii
   
  In timpul copilariei invatam sa ne gestionam emotiile si gandirea, dezvoltand strategii pentru a face fata lucrurilor care ni se intampla. Indiferent daca sunt productive sau contraproductive, acestea devin adesea obiceiuri pe viata – calauzele noastre tacute. Obiceiurile productive ne pot oferi multe avantaje in viata. Obiceiurile contraproductive care ne insotesc si la varsta adulta de obicei genereaza stres si pot fi nocive pentru functionarea cotidiana, pentru sanatatea  psihologica si pentru relatiile pe care le avem.
   
  Aceasta carte are doua directii:
  • Sa ajute adultii sa analizeze si sa inteleaga de unde provin comportamentele nesanatoase sau distructive invatate si sa ofere modalitati de inlocuire a  acestora cu comportamente si convingeri constructive.
  • Sa ofere sprijin si idei parintilor, profesorilor sau altor persoane care se ocupa de ingrijirea copiilor, pentru ca acestia sa-i ajute pe copii sa-si formeze obiceiuri sanatoase sau constructive si sa previna dezvoltarea unor obiceiuri nesanatoase sau distructive.
   
  Calauzele tacute exploreaza, intr-un mod usor de inteles, unele aspecte neurologice si psihologice ale formarii obiceiurilor, precum si alte subiecte conexe. In continuare, cartea ofera reflectii si idei practice la care cititorul sa mediteze, folosind exemplele a 10 obiceiuri productive.
   
  Exemplele de obiceiuri contraproductive, ce ar putea fi schimbate, includ:
  • Autocritica exagerata
  • Teama de esec si perfectionismul neiertator
  • Ingrijorarea excesiva sau reactia exagerata la situatii
  • Procrastinarea
  • Stima de sine scazuta
   
  Exemplele de obiceiuri productive includ:
  • Depasirea greselilor
  • Dezvoltarea unei perspective pozitive
  • Capacitatea de a vorbi despre propriile sentimente
  * Cautarea unui sprijin adecvat
  • Proactivitatea si oprirea procrastinarii
   
  Prof. Steve Peters este psihiatru consultant, specializat in functionarea mintii umane. In prezent lucreaza in mai multe domenii, inclusiv consultanta, sanatate, educatie, sport de elita si cu persoane din randul publicului. Peter conduce si compania Chimp Management, care este implicata in acte de caritate.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Calauzele tacute este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.