Calatoriile lui Erus. Nr. 2 PDF

Coperta Carte Calatoriile lui Erus. Nr. 2

Iti doresti sa citesti cartea Calatoriile lui Erus. Nr. 2 publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Calatoriile lui Erus. Nr. 2 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Calatoriile lui Erus. Nr. 2

Dupa ce Alec Blenche ne-a destainuit aventurile lui Erus in tinutul spiridusilor de campie, paginile revistei s-au umplut deodata de destainuiri de tot soiul: nostimul interviu cu Printul Papadie din Regatul Florilor atata succes a avut, incat O Ca PSUNa (nu orice capsuna, ci acea O Ca PSUNa) a tinut mortis sa se destainuie si ea unui reporter. Si vai ce de secrete au iesit la iveala! Atunci, presimtind la randu-i ca-i demn de celebritate, un exemplar de Capibara si-a luat inima in dintisorii sai de rozatoare si a asternut cateva pagini de jurnal. A nu se… rrroade acele randuri de jurnal, ca-s pretioase!Pai daca e jurnal, sa fie si memorii! Si uite asa, doua pagini din revista Ca La TORIILE LUI ERUS s-au umplut de amintirile fascinante ale unui pasionat de plimbari pe Luna. Memorii? Faceti atunci loc si catorva secrete de stat ale unui prea-curajos voda. Ioan Voda cel cumplit de istet al Moldovei merita toata atentia! Dar unde se scrie despre curaj, hop! ca se infiltreaza si spiritul de onoare al cercetasiei. E peste tot! In iesirile la pescuit, in invitatiile la festivaluri, in jocurile in aer liber; si daca tot e rost de joaca, de ce sa nu se prelungeasca la clasa, cu colegii, sau chiar acasa, cu parintii, in jurul unor dulci retete sanatoase?Cu atata distractie, nu prea va mai sta gandul la lectii, nu-i asa? Straduiti-va! Pana si cei mai geniali copii au trecut prin ele pentru a ajunge la faima de nemuritori: cititi lucruri nestiute despre marele Beethoven in anii copilariei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.