Calatorii timpului PDF

Coperta Carte Calatorii timpului

Iti doresti sa citesti cartea Calatorii timpului publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calatorii timpului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calatorii timpului

„O capodopera care m-a tulburat profund“ Yann Moix, lefigaro. fr ”Calatorii Timpului” este un roman care se incadreaza la limita dintre poezie si gandire. La Sollers romanul nu e o naratiune, ci o miscare continua, o dinamica discursiva, o miscare perpetua de dans ametitor. In aceasta carte autorul insusi e un personaj, el se afla in timpul si in spatiul personajelor evocate. Sollers este un aventurier al Timpului avand patru dimensiuni: trecut, prezent, viitor si un timp aflat „si la inceput, si la sfarsit“, dupa cum declara scriitorul. Este un aventurier al limbii, al Cuvantului (le Mot). „Visul meu (asa cum declara scriitorul intr-un articol din Le Monde, in 1974) este sa creez un fel de Opera limbii“. Asadar, o creatie muzicala si compozita asemenea Operei. ”Calatorii Timpului” e un roman cu o dinamica discursiva, aflat dincolo de naratiunea clasica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.