Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice PDF

Coperta Carte Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice

Iti doresti sa citesti cartea Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice publicata de editura Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice

Aceasta carte face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. In timpul nostru exista diverse curente oculte, religioase si tendinte mistice care isi fac simtita prezenta in cadrul miscarii antroposofice. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai mult timp, altele au aparut recent. Acest lucru ridica o importanta, poate chiar decisiva problema pentru viitorul antroposofiei. Unul dintre aceste curente, care are destul de multi suporteri printre antroposofi, este analizat aici, in lumina intrebarii cat de departe poate merge amestecul lor in problemele antroposofiei fara a se tine seama de rezultatul cercetarilor de stiinta spirituala ale lui Rudolf Steiner. Faptele invocate pot reprezenta baza pentru o judecata independenta a cititorului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.