Calatorii in afara corpului PDF

Coperta Carte Calatorii in afara corpului

Iti doresti sa citesti cartea Calatorii in afara corpului publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calatorii in afara corpului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calatorii in afara corpului

Robert A. Monroe (1915-1995) a fost un deschizator de drumuri in explorarea experientelor in afara corpului, iar CALATORII IN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasica in domeniu. Monroe a inceput sa cerceteze si sa faca experimente legate de formele extinse ale constiintei umane, pe care le traia el insusi. „”Calatorii in afara corpului”” este o carte extraordinara, in care Monroe a inregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trairile si experimentele facute de el insusi. Aceste relatari ale experientelor sale in afara corpului -traite in stari dincolo de spatiu, timp si moarte -…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.