Calatoria mea cu parintele Alexander PDF

Coperta Carte Calatoria mea cu parintele Alexander

Iti doresti sa citesti cartea Calatoria mea cu parintele Alexander publicata de editura Theosis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Calatoria mea cu parintele Alexander chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Calatoria mea cu parintele Alexander

„Marturia Julianei Schmemann confirma partasia la o experienta duhovniceasca aparte: proximitatea personala ca incantare. «Ritualul» zilnic al conversatiilor de dimineata, prezentat ca un adevarat dejun spiritual, e poate exemplul cel mai elocvent al vitalitatii unei prietenii conjugale cu savori eshatologice. Mai mult decat atat, exercitiul «benchetuirii tainice» (pentru a prelua minunata sintagma a «Imnului Acatist al Maicii Domnului») in proximitatea persoanei iubite se impleteste inefabil cu cel al unei alte proximitati iubitoare, teandrice. Dincolo de orice aproximari teologice se afla taina vie a comuniunii, cu Dumnezeu si cu oamenii.“ – Catalin Bogdan…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.