Cain si Abel PDF

Coperta Carte Cain si Abel

Iti doresti sa citesti cartea Cain si Abel publicata de editura Vivaldi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cain si Abel de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cain si Abel

Cain si Abel: un roman epic despre putere, glorie, ambitie si razbunare. Kane si Abel, doi oameni fundamental deosebiti, ale caror destine sunt umbrite de obsesia de a se distruge unul pe celalalt. Unul, milionar din Boston, celalalt un emigrant polonez sarac, nascuti in aceeasi zi a anului 1906 ajung in protipendada societatii americane a secolului XX. Traversand o perioada de 60 de ani, romanul Cain si Abel este o poveste captivanta despre doi oameni de afaceri puternici si neinduratori, a caror ultima confruntare zguduie lumea financiara si propriile lor vieti. Daca Premiul Nobel s-ar acorda pentru arta povestirii, Jeffrey Archer l-ar primi cu certitudine. Cain si Abel este primul volum din Trilogia Americana….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.