Caile nebanuite ale iubirii PDF

  Coperta Carte Caile nebanuite ale iubirii

  Iti doresti sa citesti cartea Caile nebanuite ale iubirii scrisa de Victoria Alexander si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Caile nebanuite ale iubirii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Caile nebanuite ale iubirii

  De trei ani, Lady Veronica Smithson este vaduva si duce o viata fericita si complet independenta. Si totusi, un gentleman potrivit ar putea sa-i ofere si beneficiile unei casnicii, dar fara restrictiile plictisitoare ale acesteia. Cand il cunoaste pe Sir Sebastian Hadley-Attwater, un renumit explorator si cu un oarecare renume in privinta femeilor, Veronica este convinsa ca a gasit persoana potrivita. Sebastian urmeaza sa obtina o importanta mostenire in cateva saptamani – doar daca familia lui il va considera suficient de responsabil. Si ce alta dovada mai buna de maturitate poate fi decat gasirea unei sotii? Dar, desi incantatoarea Veronica nu are nimic impotriva sa-i fie amanta, refuza cu obstinatie sa-i devina sotie. Cum Sebastian nu este barbatul care sa accepte usor un refuz, pune la cale un plan – un sejur intim petrecut la casa lui de la tara o va face cu siguranta sa se razgandeasca. Confruntat cu intrigile rudelor si cu complicatii care apar pe neasteptate la tot pasul, Sebastian este tot mai decis sa o convinga pe Veronica de faptul ca le este dat sa fie impreuna – acum, si pentru totdeauna….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Caile nebanuite ale iubirii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.