Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii PDF

Coperta Carte Caile intortocheate ale adolescentei - Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii

Iti doresti sa citesti cartea Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii

Cum reactionezi cand fiica ta de 13 ani isi da ochii peste cap ori de cate ori vrei sa deschizi o discutie serioasa? Ce faci cu adolescenta ta daca iti spune ca merge la un chef nesupravegheat de adulti? Cat de ingrijorator este daca fata ta refuza sa mai manance, desi e, oricum, extrem de slaba? Cu o experienta de zeci de ani in consilierea adolescentilor, psihoterapeuta americana Lisa Damour ii ajuta pe parinti sa inteleaga mai bine de unde vin dezorientarea, inchiderea si reactiile neasteptate ale fetelor aflate in plina tranzitie dinspre copilarie catre varsta adulta…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.