Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani PDF

  Coperta Carte Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani

  Iti doresti sa citesti cartea Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani scrisa de Valentina Iliescu, Florentina Vasui si publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani

  Lucrarea de faţă cuprinde 72 de fișe de învăţare, grupate în 18 teme corespunzătoare proiectelor tematice uzuale nivelului I de preșcolarizare (3-4 ani). Pentru fiecare proiect tematic sunt concepute 4 tipuri de fișe de învăţare diferenţiată: • fișă cu exerciţii de consolidare; • fișă de iniţiere sau de recuperare, pentru copiii cu perioade semnificative de absenţă de la grădiniţă sau care au lacune în cunoștinţe; • fișă de dezvoltare-extindere pentru copiii de grupă mijlocie sau pentru cei cu o evoluţie foarte bună și cu un nivel de cunoștinţe ridicat; • fișă de autoevaluare în care copilul își apreciază singur modul de  rezolvare a itemilor daţi, aceasta putând fi folosită și ca evaluare formativă curentă și adăugată la portofoliul personal al copilului. Fişele sunt concepute în manieră integrată şi pot fi folosite cu succes pe parcursul anului şcolar, atât în completarea activităţilor din grădiniţă, cât şi acasă….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Caiet pentru timpul liber si after school. Fise de invatare diferentiata. 3-4 ani este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.