Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala’ PDF

Coperta Carte Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala'

Iti doresti sa citesti cartea Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala’ publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala’

Joan si Gordon nadajduiesc ca Busola sufletului, publicata la editura For you, sa va ajute sa depasiti caile limitate de cunoastere si sa accesati vasta inteligenta evolutiva, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, in propria viata si in lume. De ce ne aflam aici? Oare ne indeplinim menirea vietii? Ce incearca inteligenta evolutiei sa exprime prin intermediul nostru? In aceasta perioada de schimbari globale si de nesiguranta, de confuzie spirituala, oamenii ajung sa isi puna aceste intrebari vechi de cand lumea, cu o curiozitate reinnoita. Exista o sete de sens si scop – constientizarea faptului ca fericirea nu e un bun care poate fi cumparat cu o carte de credit. Implinirea si fericirea apar, in mod natural, din capacitatea de a fi prezenti in viata, pe masura ce aceasta se desfasoara – si de a asculta si de a discerne cele mai optime posibilitati din orice situatie, care indruma spre acte intelepte, pline de compasiune….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.