Bun venit la menstruatie PDF

  Coperta Carte Bun venit la menstruatie

  Iti doresti sa citesti cartea Bun venit la menstruatie scrisa de Yumi Stynes, Melissa Kang si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bun venit la menstruatie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bun venit la menstruatie

  Poate fi ingrozitor, ciudat si complicat cand iti vine menstruatia pentru prima data – si sa pui intrebari poate fi si mai rau. Dar nu trebuie sa fie! Aceasta carticica este plina cu sfaturi pentru toate lucrurile pe care trebuie sa le stii: de la cum se simt crampele, daca poti simti cand curge, pana la ce ar trebui sa faci atunci cand iti patezi hainele….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bun venit la menstruatie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.