Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament PDF

  Coperta Carte Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament

  Iti doresti sa citesti cartea Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament scrisa de Violeta Enea, Cornelia Mairean, Ion Dafinoiu si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament

  Tulburare de alimentatie declansata pe fond psihic, bulimia nervoasa afecteaza in prezent citeva zeci de milioane de persoane din toata lumea. Volumul analizeaza diversii factori declansatori ai bolii, de la cei genetici pina la cei psihologici sau socioculturali, modalitatile de diagnosticare si tipurile cele mai adecvate de tratament, selectate pe baza experientei psihoterapeutice a autorilor si a rezultatelor obtinute. Pe linga numeroasele studii de caz, programe de terapie si metode de consiliere, aflam povestile de viata ale unor persoane care s-au confruntat cu efectele foarte grave ale bulimiei. Anexele cuprind cele mai importante scale utilizate in domeniu, precum si un interviu de diagnostic al tulburarilor de alimentatie. Lucrarea se adreseaza atit psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si studentilor de la facultatile de psihologie si medicina, cit si persoanelor care sufera de bulimie. Din cuprins: Criteriile de diagnostic • Diagnosticul diferential • Manifestari specifice comportamentale, emotionale si cognitive • Debutul, evolutia in timp si riscul de mortalitate • Etiologia • Epidemiologia • Modele teoretice explicative • Consecinte la nivel fizic, psihologic si social • Evaluarea psihologica si tratamentul…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bulimia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.