Bufnita vaneaza intotdeauna noaptea PDF

Coperta Carte Bufnita vaneaza intotdeauna noaptea

Iti doresti sa citesti cartea Bufnita vaneaza intotdeauna noaptea publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bufnita vaneaza intotdeauna noaptea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Bufnita vaneaza intotdeauna noaptea

Atunci cand o adolescenta dispare dintr-un orfelinat, iar trupul ei este gasit pe un pat de pene, detectivul veteran Holger Munch si echipa lui primesc acest caz delicat. Cu aceasta ocazie, anchetatoarea-vedeta Mia Kruger, aflata intr-o pauza de serviciu pe cand se lupta cu propriii demoni, se intoarce la munca ei de detectiv si se implica profund in acest caz, tocmai la timp pentru a decoda indiciile lasate intr-o filmare care o arata pe victima captiva intr-o cusca, inainte de a fi ucisa. Intre timp, fiica lui Munch, Miriam, face cunostinta la o petrecere cu un strain atragator, un activist pentru drepturile animalelor, care o atrage in lumea lui si departe de familia ei. Munch, Kruger si echipa lor trebuie sa-l vaneze pe ucigas inainte ca acesta sa loveasca din nou. Cu alte cuvinte, un thriller psihologic cu o intriga palpitanta….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.