Budism pentru oameni ocupati PDF

Coperta Carte Budism pentru oameni ocupati

Iti doresti sa citesti cartea Budism pentru oameni ocupati publicata de editura ATMAN? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Budism pentru oameni ocupati chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Budism pentru oameni ocupati

DE CE AVEM NEVOIE CA SA FIM FERICITI?Cu totii ne-am intrebat asta la un moment dat, insa nu multi am gasit calea catre implinirea de durata. David Michie a crezut ca si-a atins telurile existentiale o slujba bine platita, un apartament de lux, o masina scumpa, vacante minunate , insa o voce interioara ii spunea ca nu era cu adevarat fericit. O remarca intamplatoare din partea unui medic naturist l-a condus catre un centru budist local si acolo a pornit in cea mai importanta calatorie a vietii lui. In aceasta carte simpla, frumos scrisa, David Michie ne initiaza in invataturile esentiale ale budismului tibetan. Cu un umor subtil, autocritic, autorul ne arata cum a inceput sa includa practici budiste in viata lui de zi cu zi si cum a ajuns sa inteleaga diferenta dintre placerile efemere ale vietii cotidiene si sentimentul profund de bunastare si seninatate sincera care izvoraste din conectarea la natura noastra interioara. Michie clarifica invataturile antice ale lui Buddha si scrie despre ele intr-o maniera accesibila (SUNDAY MAIL)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.