Bucuria lui X – O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit PDF

  Coperta Carte Bucuria lui X - O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit

  Iti doresti sa citesti cartea Bucuria lui X – O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit scrisa de Steven Strogatz si publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bucuria lui X – O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Bucuria lui X – O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit

  Cei mai multi dintre noi studiem matematica la scoala si uitam in curand cea mai mare parte din ceea ce am invatat. Dar matematica joaca un rol neincetat in viata noastra, indiferent daca o stim sau nu. In Bucuria lui x, Steven Strogatz isi extinde seria de articole de succes din New York Times pentru a explica ideile importante ale matematicii cu rabdare si claritate, cu inteligenta, cu perspicacitate si cu ilustratii foarte sugestive. Fie ca ne invata cat de des ar trebui sa ne rasturnam salteaua pentru a obtine o durata maxima de viata a acesteia, fie ca explica modul in care Google cauta pe internet sau stabileste cu cati oameni ar trebui sa ne intalnim inainte de a ne casatori, Strogatz arata cum se conecteaza matematica la fiecare aspect al vietii. Discutand despre cultura pop, medicina, drept, filosofie, arta si afaceri, Strogatz este profesorul de matematica pe care ti-ai fi dorit sa-l fi avut dintotdeauna. Indiferent daca stii cum se calculeaza o integrala sau daca nu esti sigur ce este aceea, vei gasi cel putin un lucru profund intelept si te vei delecta din plin de aceasta carte adresata spiritelor inteligente si sprintare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Bucuria lui X – O incursiune in lumea matematicii, de la unu la infinit este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.