Bucuresti-Sinaia PDF

Coperta Carte Bucuresti-Sinaia

Iti doresti sa citesti cartea Bucuresti-Sinaia publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Bucuresti-Sinaia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Bucuresti-Sinaia

„”Masa verde”” insa e la indemana oricui si farmecul ei irezistibil tuturor firilor. N-are microbi, nu contine alcool, nu-ti pretinde sa-i cumperi bijuterii sau s-o duci la cinema, nu te tavaleste prin noroaie, nici nu-ti ameninta linistea si fericirea conjugala. Dimpotriva: iti ofera posibilitatea tuturor fericirilor pe care poate sa le aduca puterea nemarginita a bogatiei. Fara alta truda decat… o usoara bataie de cap, daca sa joci la banca sau la ponta, la rosu sau la negru etc. Se cutremura de grozavia ce poate ascunde un zambet candid, de fecioara imaculata, o bomboana imbibata cu otrava, o barba respectabila de preot. Si de slabiciunea pe care o dovedeste capul cel mai solid, caracterul cel mai blindat, in fata perspectivei de imbogatire rapida si fara munca……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.