Bronto, un dinozaur inca mic PDF

Coperta Carte Bronto, un dinozaur inca mic

Iti doresti sa citesti cartea Bronto, un dinozaur inca mic publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Bronto, un dinozaur inca mic de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Bronto, un dinozaur inca mic

Faceti cunostinta cu Bronto, micul pui din familia Brontosaurus, care acum incepe sa descopere lumea. Alaturi de noii lui prieteni, Diplo, Stega si Tricer, pleaca la scaldat. Acolo ei se intalnesc cu un vizitator neasteptat, nimeni altul decat Tyrano, copilul familiei Tyranosaurus, care vrea sa se joace impreuna cu ei. O poveste de aventuri cuceritoare, plina de pilde pentru cei mici, care-i invata toleranta fata de cei din jur, in ciuda diferentelor dintre ei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.