Bridgerton. Eu si ducele PDF de Julia Quinn

Coperta Carte Pantofii de acadea

Iti doresti sa citesti cartea Gambitul damei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Tul az operencian /nepek mesei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Cartea tiparita este disponibila la precomanda. Comand-o astazi si o vei primi chiar la inceputul lunii martie. O poti cumpara de pe Libris, Litera, Bookzone sau Librex.

Descrierera cartii Bridgerton. Eu si ducele

Cartea Eu si Ducele este sursa de inspiratie pentru celebrul serial difuzat pe Netflix: Bridgerton.

Fara indoiala, Simon Basset este pe cale sa o ceara in casatorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult ca sa fie considerata fata batrana. Dar cei doi stiu cum sta treaba de fapt: au facut un pact ca sa le pacaleasca pe mamele din inalta societate, care se dau peste cap sa-l insoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. In ce o priveste pe Daphne, ea isi propune sa atraga vreun pretendent bogat, daca va parea ca este curtata de un duce.

 
Vals dupa vals pe la balurile din Sezonul londonez, Daphne si Simon incep sa uite ca se prefac a fi logoditi. Poate ca de vina este zambetul lui strengaresc sau privirea lui arzatoare cand se uita la ea, Daphne nu stie exact, dar simte ca se indragosteste cu adevarat de frumosul si elegantul duce. Iar acum trebuie sa faca tot posibilul sa-l convinga si pe el ca planul lor merita schimbat pe ici pe colo, pentru ca nimic nu este mai pretios decat dragostea impartasita.
 
Eu si ducele ne bucura cu umorul si dialogurile antrenante marca Julia Quinn, dar in profunzime, sub pojghita de farmec din perioada Regentei, se ascunde un filon serios, care exploreaza impactul traumelor din copilarie si puterea vindecatoare a dragostei. – Lois Faye Dyer
 

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.