Brancusi si Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton PDF

Coperta Carte Brancusi si Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton

Iti doresti sa citesti cartea Brancusi si Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Brancusi si Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Brancusi si Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton

In anul 1925, Constantin Brancusi o intalneste pe Marthe Lebherz si se indragosteste de ea pe loc. O angajeaza secretara, ca paravan pentru povestea lor de iubire, dar si ca ajutor de nadejde, el plecand la New York pentru pregatirea unei expozitii. Cat au fost despartiti de aceasta plecare, Brancusi si Marthe isi trimit zilnic scrisori pline de pasiune. Cartea de fata le cuprinde pe toate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.