Boris PDF

Coperta Carte Boris

Iti doresti sa citesti cartea Boris publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Boris chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Boris

Imi imaginez o vodka si-n mana imi apare o sticla de Belvedere. Imi imaginez si tigari si-mi apare un pachet de trabucuri Cohiba. Imi place! O lumina orbitoare apare in fata mea, cred ca e Dumnezeu asta. Imi aprind trabucul la lumina Lui si merg mai departe. „”Da prost esti””, concluzioneaza Dumnezeu.””Umor debordant, imaginatie cat cuprinde, personaje vii si colorate, luciditate taioasa, un stil matur si captivant, multa naturalete – toate acestea sub un singur titlu, Boris, al unei adolescente incredibil de talentate. Lasati-va cuceriti de aventurile eroului nonconformist si sensibil, savurati fiecare pagina a romanului. Veti putea dori, candva, sa-l si recititi!”” (Cristina Nemerovschi)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.