Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme PDF

Coperta Carte Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme

Iti doresti sa citesti cartea Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme

Te simti manipulat, controlat sau mintit? Esti tinta unor crize intense, violente si irationale? Simti ca trebuie sa „”fii delicat”” pentru a evita urmatoarea confruntare? Daca ai raspuns „”da””, este posibil ca o persoana apropiata tie sa sufere de tulburare de personalitate borderline. Volumul Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme a ajutat deja 500 000 de oameni care au prieteni si rude ce sufera de tulburarea de personalitate borderline sa inteleaga aceasta tulburare distructiva, sa stabileasca limite si sa-si ajute persoanele apropiate sa nu mai apeleze la comportamente periculoase. Aceasta editie revizuita integral a fost actualizata cu ultimele cercetari despre tulburarea de personalitate borderline si cuprinde informatii despre aptitudinile de adaptare si de comunicare pe care le poti folosi pentru a-ti stabiliza relatia cu persoana apropiata care sufera de aceasta afectiune. Acest ghid te va ajuta:- sa intelegi haosul situatiei- sa te afirmi si sa-ti sustii nevoile- sa aplanezi conflicte si certuri- sa te protejezi pe tine insuti si pe ceilalti de comportamentul violent In ultima instanta, singurul care poate controla gandurile, emotiile si comportamentele unei persoane borderline este ea insasi. Intelegerea acestui fapt este esentiala pentru recuperarea persoanei borderline si pentru recuperarea ta. Asa se simt aproape in permanenta oamenii care sufera de tulburare borderline: izolati, anxiosi, terifiati de gandul de a fi singuri. Oamenii buni, de incredere sunt precum niste fete prietenoase in mijlocul multimii. Insa, imediat ce acestia fac un lucru pe care persoana borderline il interpreteaza ca pe un semnal ca respectivii se pregatesc sa plece, persoana borderline intra in panica si reactioneaza. Nu-ti amana propria fericire. Bucura-te de ea chiar in clipa prezenta. Sunt multe lucruri pe care le poti face chiar astazi pentru a-ti recupera viata. Rezerva-ti ceva timp pentru reflectie. Acest lucru este in masura sa va aminteasca atat…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.