BONE. Fuga din Boneville PDF

Coperta Carte BONE. Fuga din Boneville

Iti doresti sa citesti cartea BONE. Fuga din Boneville publicata de editura Grafic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea BONE. Fuga din Boneville chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii BONE. Fuga din Boneville

Dupa ce au fost alungati din Boneville, orasul lor de bastina, ce trei veri Bone – Fone Bone, Phoney Bone si Smiley Bone – se ratacest in desert. Ajung apoi intr-o misterioasa vale impadurita, plina de creaturi nemaivazute, unele minunate, dar altele cat se poate de infricosatoare. Fortele intunecate ale raului conspira impotriva locuitorilor pasnici ai vaii, iar verii Bone se vad prinsi la mijloc intr-un conflict pe care nu-l inteleg. Vor reusi cei trei sa scape teferi din capcana pe care le-au intins-o sobo-monstrii?””Una dintre cele mai bune benzi desenate pentru copii.”” – Vibe Magazine””Imi place la nebunie BONE, e nemaipomenita!”” – Matt Groening, creatorul serialului Familia Simpson.””Jeff Smith stie sa dozeze o gluma mai bine decat aproape oricine altcineva din industria benzilor desenate; dialogurile scrise de el sunt minunate, la fel si toate personajele lui – raufacatorii, animalele, pana si gandacii.”” – Neil Gaiman””BONE e o banda desenata senzationala… o combinatie clasica de maiestrie scriitor-ilustrator care nu trebuie ratata.”” – Comics Buyer’s Guide…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.